Pastorer for folk flest

Det er to pastorer i Adventistkirken: Astrid og Vidar. De er gift og sammen har de to gutter i slutten av tenårene.

Astrid er sunnmøring og har i sin 50 % stilling et særlig ansvar for arbeidet blant barn og unge i menigheten. Astrid har sin teologiske utdanning fra Newbold College i England. Hun har et spesielt hjerte for dem som lengter etter Gud, men opplever kristne fellesskap som ekskluderende, og med en høy terskel. Når hun ikke jobber for kirken, jobber hun i barnehage. Astrid er familiekjær, baker gjerne, og liker seg godt ute i naturen, til fots, på ski eller sykkel.

Vidar er rogalending og deler arbeidstiden sin mellom menigheten i Ålesund og Molde, og pastoravdelingen i Adventistkirken i Norge. Vidar er utdannet innen teologi, filosofi, og religionspsykologi fra Newbold College og MF Vitenskapelige høyskole, Oslo. Han har siden guttedagene vært levende interessert i Bibelen og hva den kan bety for helt vanlige mennesker – i dag. Vidar er en aktiv amatørmusiker, liker å trene og trives best på sjøen.